serenade om penis

“I am a grown woman,” sagde jeg til ham, da han ville beskytte mig mod hans penis’ magiske kræfter. Han ville vente til hans “eks”kæreste har været på besøg om 14 dage. Min krop føltes utrolig blottet, som den lå dér og var mere end klar til hans. Jeg havde i forvejen ligget dirrende ved siden af ham gennem den 2,5 time lange, kedsommelige Prinsesse Monoke og ventet på at overfalde ham.

Serenaden med guitaren på tagterassen havde været lige dele kliché samt blødgørende i min kyniske hjertekugle, og jeg stirrede på ham bag en cigaret og delte smeltende whiskeykys i mørket.

3 dates på 5 dage. Han er en smuk jødisk Australier, spinkel med krøllet hår og intellektuelle briller. En nørd gone beautiful. Udvekslingsstuderende, så fremtiden er i forvejen ikke fuld af håb.

På kort tid gjorde han det endda kompliceret, blandede hans “eks”kæreste fra Australien ind i billedet, så jeg skulle forholde mig til, om jeg har lyst til at blive såret i en nær fremtid, kastet i rendestenen.

Men måske jeg bare vil have en reboundfyr der er her de næste 4 måneder, måske jeg bare gerne ville have det sjovt? (Have fast sex)

Så pludselig skal jeg holde mig væk fra hans penis, som var den lavet af giftige planter der ville forpeste mig med evig hjertesorg, svie og smerte.

Jeg dækker mine blottede bryster til, og han sætter sig i stolen, jeg føler hans penis kigger på mig fra de hemmelighedskræmmende underbukser. Enmandssengen kan knapt huse os begge, han falder i søvn på et splitsekund og fylder den hele. Hans telefon vibrerer ud i en uendelighed og køleskabet i et-værelseslejligheden larmer som fyret i Alene Hjemme.

Så jeg cykler hjem. Sniger mig ud af døren som en skummel ninja eller et skamfuldt one night stand, farer vild på kollegiet, lyset er skarpt, mine trusser våde og mine ben af spaghetti.

Jeg skriver til ham, at jeg er flygtet. Jeg skriver også, at jeg synes aftenen var fantastisk og at han er fantastisk, og at jeg honestly er pisseligeglad med hans “eks”. Jeg har det som om, at jeg er med i The Bachelor, den australske udgave off course, hvor jeg skal sige “I am falling in love with you” eller “I can imagine our lives together”, men hvor han på grund af spillets regler ikke må sige noget tilbage.

Så han holder sit hjerte og sine penis væk, mens jeg ligger med spredte ben og et åbent hjerte. Det er fandme fedt.

Nå ja, og så skal jeg have afvist Tegneren fra sidste weekend, som tror vi dater. Det gør vi ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s