søvnvinduer

Jeg misser mit søvnvindue hver nat for tiden. Jeg holder mig selv oppe med dårlige serier, dårlig porno og ok onani. Nu er klokken halv to, igen. For 3 timer siden var jeg klar til at sove.

Jeg siger til mig selv, at jeg har ferie lige for tiden. Og at jeg kan gå i seng når jeg har lyst. Fuck the world-agtigt, er det ikke? Ha ha. Jeg er sådan en rebel. Jeg går i seng LIGE NÅR DET PASSER MIG. Jahaer.

Jeg er god til at være socialpædagog overfor mig selv,  siger min psykolog.
Jeg bør, jeg skal, bla.bla. Regler og foranstaltninger og begrænsninger og forhåbninger og formaninger. Spis sundere, hav mere struktur, hvad med det yoga dér, skulle du ikke også til at kigge på specialet, hvorfor laver du ikke noget på arbejdet, du sidder bare dér og fedter rundt med en blyantstegning om edderkopper og månemænd, Du bliver sikkert snart fyret alligevel, hvad med din krop, hvad med din krop, skal den ikke også noget, skal den bolles eller motioneres eller hvad havde du tænkt dig?

Jeg har hørt ‘This Woman’s work’ omkring 10 gange i dag. Det fungerer ikke, når man skal sove, at den ekkoer i mine tanker. I should be crying, but I just can’t let it show.

Jeg så skægmonstret ved det store lyskryds igår aftes, dér på fodgængerovergangen.  Han så så glad ud. Jeg vinkede til ham. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s