nightclub baby

Jeg befinder mig i byen, mit i en GT, midt i et dyrt glas vin.

Jeg fortæller Statskundskaberen om, hvordan det går. Han lytter. Jeg prøver at sejle i hans øjne. Det er svært at genskabe kemi og flammer. Ildebranden er tydeligvis for længst slukket. De andre om bordet har hørt om den tidligere kemi. Det er et anspændt selskab. Det er som om, at vi alle venter på, at der sker noget.

Midt i min snak om attråværdighed og attraktivitet og attention (ville bare have et tredje ord med), skal han pludselig hjem. Jeg havde håbet, han ville sige: Jeg synes du er så forbandet smuk..

Hans hjerne er i sommers blevet rystet, hans briller har fået glas med filter i. Ligesom Bono. Det er hverken attråværdigt eller attraktivt. Hvad er det egentlig jeg forestiller mig?

Jeg prøver at græde lidt ude på toilettet. Kigger på mine blanke øjne i spejlet. Ta’ dig sammen. Noget går i stykker. Måske. Jeg er også fuld.

Min veninde forsøger at snave med ham, efter hun har hørt om den tidligere ildebrand. Jeg prøver at være sur, for det er sgu rimelig sucky, men jeg føler faktisk ikke så meget.

Vi danser i stedet i kødbyen efter han smuttede. Røgmaskiner og tung 80’er. Unge mennesker. Energien ebber ud i takt med ginen fortager sig. Jeg bliver rasende, hvorfor fanden bliver jeg så rasende. Går i kødbyen og sparker til alt jeg kan se. Går 3 meter foran de andre. Kører rasende hjem med høj musik pulsende i kroppen.

Jeg betaler 20 kr i entré et andet sted. Man trækker vejret dybt og hanker op i sig selv, når man tager alene på natklub. Jeg sætter mig i hjørnet af dansegulvet med en smøg og et stort glas vand. Venter på at eventyret opsøger mig.

Der går ikke lang tid før jeg danser med nogle og kysser med en anden. Vi trækker frisk luft. Kysser på shawarmabarens bænk. Det suger i mit underliv. At stå dér på Nørrebrogade uden overtøj og bare voldsnave, hans hænder overalt. Succes.

I syv-elleve køber jeg en pakke kondomer og tre taquitos, mens han henter sin trøje på dansegulvet.

Vi holder i hånd efterfølgende, nøgne i sengen. Der er noget fint og uskyldigt ved hans hånd i min. Gulvet flyder med brugte kondomer, jeg er så tørstig, kan ikke sove. Han går halv tolv, middag. Vi siger ikke så meget til hinanden.

I døren tænker jeg, at jeg burde se ham igen. Men jeg lader ham bare gå.

Pis.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s