crushes & lushes

Jeg har fået mig et godt gammeldaws crush.

Det er en tendens jeg har, når one night stands bliver for kedelige og svære. Så drømmer jeg om kærlighed og dybe snav.

Finder et uskyldigt offer at fantasere om, kaster spejlinger af ham ned i min underbevidsthed, drømmer om ham natten, og så bliver fantasien forsat intensiveret og intensiveret i en cirkulær crush-hell mouth. Den opsluger rationalitet og forårsager katastrofale pinlige tendenser i min opførsel.

Han er meget høj. Hans stemme er ufattelig dyb. Vi har en smule kontakt på mit arbejde. Når han henvender sig, bliver jeg fuldstændig befippet; sveder, skælver, siger åndssvage ting. Hej, jeg er lige fyldt 27, ikke 14. Flot.

Jeg ved ikke engang hvordan hans personlighed er. Umiddelbart virker han ikke super udadvendt eller sjov. Men han er en til at kaste en masse kærlighed på. Det er let.

I morges vågner jeg op efter, hvad der føles som, en livslang drøm om hvordan jeg får ham. Jeg bliver modig i drømmen. Jeg kysser ham. Han kysser tilbage. “Jeg ved godt du har en kæreste,” siger jeg. “Men jeg er ulykkelig,” siger han. Vi kysser foran alle på arbejdet. De klapper af os. Han kigger på min krop: “Du er  smuk”.

Jeg kan se det i spejlet, før jeg går i bad her til morgen. Jeg er ikke sammen med ham. Men jeg kan måske godt se, at jeg er smuk. Jeg ville ønske, at jeg havde ham. Eller måske bare en eller anden.

Jeg tager ud i aften.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s