flytning

Jeg flyttede i dag.

Sad rundt om det nye spisebord med nogle af de bedste venner efter 20 minutters intens crossfrit med flyttekasser op til 2. sal.

Min hjerne sagde, at summen i fingrene, den stikkende fornemmelse i halsen og mavens kolbøtter ikke var kræft, men blot psykosomatiske hændelser i min lille forvirrede, ikke-omstillingsparate krop.

Jeg havde lyst til at hæve selskabet og sige: Jeg har brug for at være alene nu.
Men sådan noget kan jeg stadig ikke finde ud af.

Det er ellers en smuk situation, du ved. Dejlige mennesker, en ny lejlighed der virker perfekt. Alle elementer spiller. Der er også en kat. Det første jeg tænker på – trods meget hængen ud med katte gennem årene – det øjeblik den sidste kasse rører gulvet: gud, jeg er allergisk overfor katte. Det kradser på hele min krop.

Spænder ben. Det er vildt nok. Jeg er på ingen måde allergisk.

Jeg prøver virkelig at leve det her liv. Det går godt det meste af tiden. Men jeg svæver også alt for meget. Svæver over spisebordet, ned i de fire øl som jeg som den eneste sluger, sluger… ¨

Nu er jeg så uendelig træt. Sover ikke engang det nye sted. Sover det fremmede sted, hvor ingen ting er. Støvsugede mine sovebriller og ørepropper op tidligere under farvel-rengøring. Håber jeg kan sove alligevel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s